izazovi preseljenja

Bojana Gregorić Vejzović se požalila na temu radova u stanu: 'Zapratite me za još budalaština na temu ne vjerujte nikome i ovo mi je škola'

08.09.2021 u 17:00

Bionic
Reading

Naša glumica ima jedan od zanimljivijih profila na društvenim mrežama. Gotovo svakodnevno se kod nje može vidjeti raznog sadržaja - od crtica s obitelji, poslovnih trenutaka, uspomena iz prošlosti, njezinih fantastičnih modnih kombinacija, dogodovština s kućnim ljubimcem. Danas je podijelila s pratiteljima muke iz novog stana

'Ovako izgleda kuhinja koju čekate tri mjeseca jer potpisani ugovor s izvođačem niste zatražili povratno budući da ste s njim već surađivali 3 puta tijekom godina i kao povjerenje postoji', stoji u najnovijoj objavi Bojane Gregorić Vejzović na Instagramu.

'A korona je izgovor za sve od dobavljača do najmanjeg čavla. Inače, radim rižoto i zapratite me za još budalaština na temu ne vjerujte nikome i ovo mi je škola', poručila je glumačka diva. U pozadini iza nje na podu nalazi se malo prijenosno električno kuhalo i jelo kojeg je spravila na njemu.

Podsjetimo, u svibnju su se, ona i njezina obitelj nakon 15 godina preselili u novi dom. Razlog njihove selidbe nije bio stres od potresa, već to što su sin Raul i kći Zoe porasli i trebaju svoj vlastiti prostor i mir budući da su do sada živjeli u istoj sobi. Sada žive u mirnijem dijelu grada, nekoliko tramvajskih stanica udaljenom od starog stana.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX