NASMIJEŠENI DVOJAC

Bojana Gregorić Vejzović puni baterije u posebnom društvu, pratitelji joj poručili: 'Isti ste'

20.08.2021 u 15:52

Bionic
Reading

Pelješac je glumičini najdraže ljetno utočište na kojem umjetnica puni baterije za novu radnu sezonu. Već nekoliko dana s njom i ostatkom obitelji uživa i njezin tata Boris Gregorić

Ljeto 2021. godine je na samom vrhuncu, a to dokazuje i Bojana Gregorić Vejzović koja oduševljava svakom novom fotografijom na društvenim mrežama.

'Gregorići generacija ‘48. i ‘72. u odlasku na kupanac!', opisala je glumica fotografiju s tatom. Podsjetimo, Bojanin otac Boris radio je kao filmski producent, a kći je dobio u braku s Božidarkom Frajt, koja je sedamdesetih bila jedna od najvećih zvijezda bivše države.

'Razveli smo se, ali imali smo sjajan odnos i Bojana je živjela kod Bože. No mi nikad nismo od svojeg posla radili 'kapelicu'. Boža je i skoro pa prestala glumiti kad je rodila Bojanu, puno je manje uloga prihvaćala, što je bila velika šteta jer je izvrsna glumica. Ja sam radio na tim filmskim setovima, ali nikad nisam Bojanu opterećivao time', ispričao je Boris Gregorić ranije u razgovoru za 24sata. Bojanu su, izjavio je, micali od glamura jer je to 'kod nas ionako sve lažno'. 'Djetetu možete poslati krivu poruku. Ako ga 'gušite' slavnima i slavom, mogu pomisliti da su posebni, rekao je glumičin tata.

  • +2
Kratke frizure Bojane Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Martina Popovcic/PIXSELL