samo plešite

Cameron Diaz zapisala je svoje novogodišnje odluke, a ovu bismo svi trebali usvojiti

30.12.2022 u 06:14

Bionic
Reading

Popularna glumica priznala je da nije ostvarila baš sve odluke koje si je zadala za 2022. godinu, ali konačno je otkrila kako odluke funkcioniraju. Prvi korak k ostvarivanju odluke je motivacija, a ona će nam pomoći kako osmisliti način na koji ćemo ostvariti svoj cilj

Bliži se nova godina, a s njom često dolaze i neke odluke. Radi se o stvarima koje su nam stvarale probleme u staroj pa se u novoj želimo posvetiti boljem nošenju sa stvarima. Godina 2022. bila je po mnogočemu izazovna, a isto nas sigurno čeka i u nadolazećoj godini pa tim 'novogodišnjim' odlukama pokušavamo stvoriti svojevrsne upute za ponašanje.

Svoju listu zapisala je i Cameron Diaz, za koju je sve moguće kada postoji motivacija.

'Motivacija je sve što je potrebno. Ne postoji ništa drugo za učiniti osim zadatka koji je pred vama. Ne možete učiniti ništa osim krenuti prema zamišljenom cilju. Tako ja gledam na to. Nema pravih trikova', rekla je Diaz.

Za svaki izazov postoji rješenje, a na nama je da budemo kreativni i smislimo onaj za sebe najbolji. Ukoliko nemate vremena za odlazak u teretanu, postoje online treninzi koji se mogu izvoditi doma. Ukoliko niste ljubitelj vježbanja, jednostavno plešite po kući i razgibajte tijelo ludim plesnim pokretima. Diaz tvrdi kako 15 minuta plesa po kući može održati vaše tijelo zdravim. Čak i kratak trening bolji je nego nikakav!

Sjajno je što vam ne treba ni odjeća za vježbanje jer plesati se može u čemu god poželite.

  • +8
Cameron Diaz i Benji Madden Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Još jedna prednost plesanju je dobro raspoloženje koje slijedi. Ukoliko odlučite plesati na šest vaših najdražih pjesama, popularno zvanih 'dizalicama'.

'Razvalit ću! Ove godine sam naučila toliko toga da se osjećam kao da će iduća godina biti puno lakša. Neki od ciljeva koje sam imala za prošlu godinu nisu se ostvarili, ali sada ih mogu koristiti kao ciljeve za sljedeću godinu. Kad dođem u novu godinu, bit ću spremna', zaključila je Diaz.