Čista senzacija

Bojana Gregorić Vejzović ponovno oduševila fotografijom u bikiniju

31.07.2017 u 13:40

Bionic
Reading

Pauze između probi za predstavu 'Gospoda Glembajevi', koja će se premijerno prikazati na ovogodišnjim Dubrovačkim ljetnim igrama, ostavljaju dovoljno vremena 45- godišnjoj glumici da uživa u suncu i moru. Najnovijom fotografijom, koju je objavila na svom Instagramu, Bojana je ponovno ostavila sve bez riječi

Samo pohvale dobila je na svom Instagram profilu glumica Bojana Gregorić Vejzović. A kako i ne bi, kada je objavila svoju fotografiju u bikiniju i pokazala kako senzacionalno izgleda.

Joy of escape #summer #nofilter #sea #sun #joy #fun #actresslife #bojanagregoricvejzovic

Objavu dijeli Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.gv)

45-godišnja glumica, majka 11-godišnjeg Raula i sedmogodišnje Zoe, za fotografiju je u samo nekoliko sati dobila više od 2 tisuće lajkova, kao i brojne pohvale na svoj izgled.

'Morska vila', 'sirena', 'prelijepa slika i prelijepa žena', 'Bože kad mislim koliko si predivn,a Bojana ti nadmašiš sve i ostanem bez pametnog teksta...samo gledati i uživati', samo su neki od ostavljenih komentara ispod fotografije.

  • +7
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin

Bojana trenutno uživa na jugu Dalmacije, a iako još uvijek njezin službeni godišnji odmor nije započeo, pauze između proba za 'Gospodu Glembajeve', koji će se igrati na 68. Dubrovačkim ljetnim igrama, daju joj dovoljno vremena da uživa u suncu i moru.

Morning's like this 🌊☀️💙 #mornings #sun #summer #summerincroatia #actresslife #bojanagregoricvejzovic

Objavu dijeli Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.gv)