preslatka djevojčica

Možete li prepoznati našu lijepu glumicu

21.06.2017 u 11:21

Bionic
Reading

Bojana Gregorić Vejzović opet je podijelila jednu od fotografija iz svog djetinjstva, po kojoj se čini da se uopće nije promijenila. Jedna od najljepših Hrvatica kao mala je htjela biti biolog, veterinar, medicinska sestra i zubar, a onda je odabrala glumu jer kao glumica može odigrati sve te likove i biti sve što poželi

Djevojčica krupnih crnih očiju s bob frizurom jednostavno je preslatka pa Bojani na Instagramu, gdje je objavila fotografiju, ne prestaju stizati komplimenti. Svojom 'fotkom' iz djetinjstva pozdravlja prvi dan ljeta.

Glumica koja je u veljači proslavila 45 godina, zbog svog mladolikog lica i tijela tinejdžerke, danas je jedna od najljepših hrvatskih glumica.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

'Budući da sam bila dijete razvedenih roditelja, uvijek sam imala najviše love jer bih iskamčila džeparac i od jednog i od drugog. Kada bi me oboje naljutili, utočiste mi je bio brat Tomislav, koji je stoički preuzimao odgovornost za moje nepodopštine. Poslije mi je te usluge vraćao čvrgama, osobito kad smo vježbali matematiku. Djetinjstvo je bilo prelijepo jer sam imala njih troje kao bezuvjetni oslonac, čak i kad je trebalo za školu pisati lažne ispričnice i tako izbjeći kontrolni. No uvjet je bio da nakon toga dobijem peticu', Bojana se prisjetila svog djetinjstva, ranije za Nacional.

Officially summer's back people😃! #minnime #summer #sun #joy #life #tbt #actresslife #bojanagregoricvejzovic

A post shared by Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.gv) on