obiteljska idila

Evo kako izgleda odmor iz snova za naš glumački bračni par

17.07.2017 u 12:19

Bionic
Reading

Jedna od naših najcjenjenijih glumica Bojana Gregorić nikada nije krila kako od svih svojih uloga najviše uživa u onoj majke i supruge. Tako je u društvu najdražih provela i divan vikend na obali i to u najdražem mjestu na Pelješcu

Poznati zagrebački, glumački par Vejzović-Gregorić pobjegao je nakratko u svoju oazu mira od užurbane i usijane metropole te poslovnih briga i napornih pripremanja novih projekata.

Iako rijetko na svom Instagram profilu objavljuje privatne fotografije, glumac Enes Vejzović ovoga je puta sve raznježio obiteljskom fotografijom koja je brzo oduševila i sve njegove pratitelje.

Četveročlana obitelj tako je pokazala djelić atmosfere sa svog ljetnog odmora, kojeg već tradicionalno provode u Bojaninoj kući na Pelješcu.

'Tko je nas poznavao, ni Michelinova komisija mu neće teško pasti..', napisao je Enes ispod fotografije na kojoj Bojana pozira u trendi izdanju prugaste haljine, dok se osmogodišnji Raul i četverogodišnja Zoe sramežljivo osmjehuju.

moje dvije svjetiljke u tunelu #familly #mykids #fun #zagrebtunnel #love #lightattheendofthetunnel

A post shared by Enes Vejzovic (@vejzovic.enes) on

Skladan brak koji već godinama gledamo između poznatih glumačkih kolega nešto je na čime im sigurno mnogi zavide. Osim što oboje nižu poslovne uspjehe, jedan od najvećih koji danas mnogi ne mogu ostvariti je i obiteljska sreća, a oni u tome uspijevaju i svakako mogu biti primjer.

Najljepsa budenja #family #mornings #joy #love #thankful #jedinobitno #myfamily

A post shared by Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.gv) on