izazovna haljina

Blista nakon razvoda: Sofia Vergara sve je rekla ovom fotografijom

12.08.2023 u 20:22

Bionic
Reading

Slavna Kolumbijka pozirala je u zavodljivoj bijeloj haljini koju je odjenula za uzbuljiv noćni provod, jasno dajući do znanja da je spremna za nova iskustva

Iako je tek nedavno okončala svoj skoro osmogodišnji brak s Joeom Manganiellom, Sofia Vergara je prema svemu sudeći ispisuje nove stranice svog života.

Prelijepa 51-godišnja Kolumbijka nedavno se u zavodljivom izdanju uputila u kalifornijski Inglewood na koncert Taylor Swift, a posljednjom objavom na društvenim mrežama jasno je dala do znanja da je spremna ponovno početi izlaziti.

'Ljetne večeri', napisala je uz srca u opisu fotografije na kojoj pozira u senzacionalnom izdanju, prije nego što će se uputiti u uzbudljiv noćni provod.

Sofia Vergara i Joe Manganiello Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, zvijezda serije 'Moderna obitelj' spremila se za izlazak u bijeloj haljini koja je kao stvorena za kasnonoćne ljetne zabave s ciljem privlačenja pogled.

Riječ je o pripijenom modelu bez naramenica, s dvostrukim preklopom u području prsa koji naglašava dekolte te ističe njen vitak struk, a sve je začinila narukvicom i ogrlicom u formi lanca te bijelom kožnom torbicom, kreiravši još jednom nezaboravno izdanje.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia