sad će skupa guštati

Blankin suprug na nježan način pokazao kako se veseli susretu s malim Mondom, gdje drugdje nego u Dalmaciji

07.02.2023 u 14:31

Bionic
Reading

Belgijski sportski novinar Ruben Van Gucht na Instagramu je najavio da putuje prema Splitu kod svoje supruge, umirovljene atletičarke i njihovog dječaka koji se rodio 8. studenog na Blankin 39. rođendan

Kako su Blanka Vlašić i Ruben van Gucht najavili, svoj će život većinski svesti na dvije adrese. Tako su često razdvojeni zbog poslovnih obaveza belgijskog novinara. On svaku slobodnu priliku koristi da se pridruži svojoj maloj obitelji.

Nakon što je riješio sve što je trebao uputio se prema Splitu, a svoju radost što će opet uživat s Mondom pokazao je snimkom iz aviona i porukom da sad slijedi provođenje vremena s njim. Netom prije nego što će se dječak roditi belgijski mediji su se raspisali o navodnim problemima u braku, no par ništa na tu temu nije komentirao. Inače, Mondo Mondo je nadimak najvećeg atletičara današnjice, Armana Monda Duplantisa, svjetskog prvaka i rekordera u skoku s motkom (Blanka je već ranije rekla kako su za ime odabrali internacionalno ime koje će se lako izgovarati i u Belgiji i u Hrvatskoj. .

'Hrvatska je divna. Uvijek je lijepo vrijeme, volim biti tamo, znam sva mjesta i osjećam kao da mi je to drugi dom', izjavio je Gucht ranije za RTL Danas.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX