VJERA PRIJE SVEGA

Blankin rođendanski selfie i znakovita poruka kojom poručuje tko joj je najvažniji

09.11.2018 u 10:02

Bionic
Reading

Naša rekorderka u skoku u vis te dvostruka svjetska prvakinja i viceprvakinja proslavila je svoj 35. rođendan, a taj je događaj obilježila i sa svojim fanovima. Na Instagramu je Blanka Vlašić objavila selfie, a u opisu citirala evanđelje

Blanka je nedavno je skratila kosu, a novi izgled fanovi su oduševljeno pozdravili. Na fotografiji koju je objavila povodom svog 35. rođendana pozira s velikim osmijehom.

Poznato je kako je već godinama posvećena vjeri te je ustrajna u svojim molitvama i odlascima u crkvu, mladima drži predavanja o svom obraćenju, a edavno je postala voditeljica na duhovnom talk showu 'Susreti uz riječi' kojeg će voditi s fra Antom Vučkovićem. Da joj je vjera najvažniji dio života, atletičarka je pokazala i citiravši Bibliju, Psalam 139: 'Hvala ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela tvoja predivna. Dušu moju do dna si poznavao'.

'Shvatila sam da moja vrijednost ne leži u preskočenim centimetrima i osvojenim medaljama, niti u tome kako me drugi ljudi vide, već da je moja vrijednost, vrijednost Božjeg djeteta koje je ljubljeno i otkupljeno. To je donijelo stabilnost i sigurnost u moj život', ispričala je ranije jedna od najvećih hrvatskih sportašica svih vremena.

  • +13
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/Pixsell