ZVIJEZDA VEČERI

Glamurozna podrška: Blanka Vlašić zadivila izgledom u Monte Carlu

25.11.2017 u 10:45

Bionic
Reading

Iako se dugo nije pojavljivala na svečanim događanjima, naša najtrofejnija skakačica u vis Blanka Vlašić, odlučila je podržati kolege i svojom pojavom uveličati godišnju dodjelu nagrada Međunarodnog atletskog saveza (IAAF) u Monte Carlu

Dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis nakon teške ozljede i dugog oporavka, zbog koje se na neko vrijeme udaljila od natjecanja i sporta te posvetila privatnom životu, odlučila je podržati kolege atletičare na dodjeli nagrada u Monte Carlu.

Kako je vidiljvo iz fotografije objavljene na Instagramu, Blanka je svečano događanje u Monte Carlu provela u smeđem, baršunastom kombinezonu, a mnogobrojni fanovi nisu štedjeli na komplimentima o njezinom izgledu i svečanoj kombinaciji.

#aboutlastnight #iaafathleticsawards2017 @iaaf_athletics

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official) on

O životu nakon aktivne sportske karijere, depresiji i spasu u vjeri, Blanka Vlašić nedavno je imala priliku govoriti tijekom gostovanja na tribini u Ljubuškom, u crkvi sv. Ante na Humcu.

'Postoji strah od nepoznatoga, a to je moj život u kojem se ja neću više ostvarivati kao sportašica i neću raditi ono što radim cijeli svoj život. To će biti golema promjena, ali ja sve to prepuštam Gospodinu i znam da će On učiniti ono što je najbolje za mene', tada je izjavila Blanka Vlašić.

  • +16
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj