SRETNA I ISPUNJENA

Blanka Vlašić pokazala mjesto na kojem su se se ostvarili njezini mnogi snovi

29.06.2022 u 15:42

Bionic
Reading

Nakon što je mnoge iznenadila viješću da se krajem svibnja a u Splitu udala za novinara Rubena Van Guchta te da očekuju prvo dijete, prati se svaki korak naše proslavljene atletičarke. Javila se svima iz Zagreba, a odlučila se tim povodom prisjetiti svojih sportskih uspjeha

I dok njezin suprug boravi u Belgiji i druži se s prijateljima, Blanka Vlašić je, sudeći prema najnovijim objavama, u Zagrebu odakle se javila fotografijom i videom u kojem se vidi kako hoda po Atletskom stadionu Mladost.

'2000., ' A Standard' za Olimpijske igre, Sydney sa 16 godina, 2003., prvi put skočila preko 2,00 m, 2009., drugi najbolji rezultat svih vremena, 2,08 m', pohvalila se dobro raspoložena najslavnija splitska atletičarka, friška supruga i buduća majka.

Inače, Blanka nimalo nije samozatajna kada je u pitanju njezina trudnoća. Prije koji dan je dokazala kako joj ne nedostaje niti humora. Umirovljena sportašica je otprilike na sredini trudnoće, a na šaljiv način je priznala kako joj sve teže ide odijevanje u komade koje je dosad nosila. U trudnoći nemiruje - putuje suprugu Rubenu Van Guchtu u Belgiju, a skupa obilaze i Hrvatsku pa su malo u Zagrebu, a malo i u Splitu.

  • +2
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL