'NAS TROJE'

Ne krije koliko je sretna i zaljubljena: Trudna Blanka Vlašić u romantičnoj šetnji Splitom sa suprugom

17.06.2022 u 21:28

Bionic
Reading

Bivša hrvatska atletičarka koja je prije nekoliko tjedana uspjela šokirati javnost velikim novostima u privatnom životu, sada se pohvalila prvom službenom zajedničkom fotografijom nakon vjenčanja s Belgijancem Rubenom Van Guchtom

Splićanka Blanka Vlašić pohvalila se na svom Instagram profilu zajedničkom fotografijom sa svojim novopečenim suprugom Rubenom Van Guchtom, s kojim će za nekoliko mjeseci dobiti prvo dijete.

Proslavljena hrvatska atletičarka ne krije koliko je sretna i zaljubljena, a uz fotografiju na kojoj pozira uz supruga napisala je: 'Nas troje'.

Na sebi je imala široku crvenu maksi haljinu u kojoj se osjeća najudobnije otkako je u drugom stanju, a s odabranikom je šetala uz more i pritom nije skidala osmijeh s lica.

Prije nekoliko dana Blanka i Ruben boravili su u Zagrebu, gdje se pohvalila kako mu je pokazala glavni grad, a potom su se okrijepili na sushiju. Tad je naglasila da pazi koje rolice ove japanske delicije bira, budući da se trudnicama ne preporučuje jesti sirovu hranu.

Slavna skakačica u vis svih vremena i jedna od najboljih hrvatskih sportašica Blanka Vlašić pred kraj svibnja otkrila je da se u potpunoj tajnosti udala za belgijskog sportskog novinara te da će dobiti prvo dijete.

  • +2
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL