Blake Fielder-Civil

Bivši suprug Amy Winehouse, zbog kojeg je i postala ovisnica, i osam godina nakon njezine smrti ne prestaje žicati novac

29.07.2019 u 11:05

Bionic
Reading

Da nema ni trunke srama, bivši suprug Amy Winehouse, poznati narkoman Blake Fielder-Civil, dokazao je još jednom. Od smrti slavne pjevačice prošlo je osam godina, no on i dalje smatra da ima pravo na novac koji je ona svojim glasom zaradila

Upravo je danas 37-godišnji Blake Fielder-Civil jedini i najveći krivac koji je svojedobno slavnu pjevačicu Amy Winehouse navukao na heroin, a što je i sam, i to u televizijskom intervjuu, priznao. Iako se od njega razvela i prije negoli je umrla, ovisnik o heroinu Fielder-Civil smatra da i danas, osam godina nakon njezine smrti, ima itekako prava na njezin mukotrpno zarađeni novac, no njezina se obitelj s time ne slaže.

Blake Fielder-Civil, koji sebe naziva glumcem, od njezine obitelji, koji su ujedno i jedini pravi nasljednici, traži paušalni iznos, ali i određenu mjesečnu svotu, a svoju zadovoljštinu namjerava potražiti i na sudu.

  • +10
Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, upravo je njezin bivši suprug potrošio na drogu većinu njezina novca, u godinama koje su proveli zajedno, a većinu braka proveo je iza zatvorskih rešetaka.

Amy Winehouse, koja je 23. srpnja 2011. godine preminula u 27. godini života od trovanja alkoholom, nije imala napisanu oporuku, stoga su cijelu njezinu zaradu, u iznosu od gotovo 3 milijuna funti, naslijedili njezini roditelji, Janis i Mitch Winehouse.

Fielder-Civil obavijestio je njezinu obitelj kako njegov odvjetnik smatra da ima temelja za tužbu i potraživanje, budući da je s njom proveo šest dugih godina, tijekom kojih je ona izdala neke od najprodavanijih singlova, a sve ovo došlo je svega nekoliko dana nakon osme godišnjice njezine tragične smrti.

Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil proveli su u braku dvije godine te su se razveli u srpnju 2009. godine. Kako bi ga se riješila, i namirila, dala mu je 250 tisuća funti.