ŽELJKO ŽGANJER

Bivši ravnatelj Uskoka poput Bernieja Sandersa: Javljanje u sinoćnji Dnevnik obilježila neobična kapa

27.01.2021 u 12:35

Bionic
Reading

O recikliranim rukavicama koje je Bernie Sanders nosio na inauguraciji Joea Bidena ne prestaje se pričati već danima, a sada bi njegovim stopama mogao krenuti i bivši ravnatelj Uskoka. Naime za javljanje u sinoćnji Dnevnik Nove TV Željko Žganjer zaštitio je glavu od hladnoće kapom koja je, čini se, iz kućne radinosti, a ima li za njega i neko posebno značenje, zna samo on

Niske temperature natjerale su Bernieja Sandersa, 79-godišnjeg američkog senatora, da za inauguraciju Joea Bidena odjene toplu zimsku jaknu, ne želeći se smrzavati ispred zgrade Kongresa. No posebnu pažnju privukle su reciklirane rukavice koje je skinuo samo kako bi snimio fotografiju za uspomenu.

Riječ je o rukavicama koje je učiteljica iz Vermonta Jen Ellis izradila od starih džempera i obložila flisom od recikliranih plastičnih boca. Rukavice su ubrzo postale viralni hit, baš kao i sam Bernie Sanders, koji je postao zvijezda mimova na internetu.

Žganjerova kapa bi se sjajno sljubila s Bernijevim rukavicama.

Objavljuje Sasa PaparellaUtorak, 26. siječnja 2021.

A nakon svega čini se da, poslije pojavljivanja u sinoćnjem Dnevniku Nove TV, i Hrvatska ima svog Bernieja Sandersa. Naime gost Dnevnika bio je bivši ravnatelj Uskoka Željko Žganjer, a njegovo javljanje uživo obilježila je neobična kapa kojom se štitio od hladnoće.

Željko Žganjer Izvor: Screenshot / Autor: Nova TV

Po svemu sudeći, riječ je o kapi iz kućne radinosti, a čijih je ruku djelo, nije poznato. Kapi je već na Facebooku objavu posvetio novinar Saša Paparella te je uz screenshot napisao: 'Žganjerova kapa bi se sjajno sljubila s Berniejevim rukavicama', a duhovitih komentara na tu njegovu objavu nije nedostajalo.

  • +6
Bernie Sanders Izvor: Profimedia / Autor: ALEX WONG / Getty images / Profimedia