POVODOM ZARUKA

Bivši predsjednik Amerike uputio emotivnu poruku Jennifer Lopez

22.03.2019 u 18:02

Bionic
Reading

Budući supružnici Jennifer Lopez i Alex Rodriguez primili su čestitku na zarukama o kakvoj mnogi mogu samo sanjati

Bivši predsjednik Amerike Barack Obama odlučio je poslati personaliziranu čestitku latino divi J.Lo i bivšem igraču bejzbola, Alexu Rodriguezu čestitajući im na nedavnim zarukama.

'Jennifer i Alex, Michelle i ja Vam želimo čestitati na zarukama. Nakon 26 godina provedenih skupa možemo reći da kakav god vam izazov život može pružiti, dijeleći ga s nekim koga volite postaje puno lakši', stoji u Obaminoj čestitki s kojom se na društvenim mrežama pohvalio Jenniferin zaručnik, Alex Rodriguez.

Tijekom odmora u Južnoj Americi holivudski par Jennifer Lopez i Alex Rodriguez objavili su svoje zaruke, koje su pale nakon dvije godine veze.

  • +2
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred sam zalazak sunca, prilikom opuštene šetnje pješčanom obalom, nekadašnja zvijezda Yankeesa skupio je hrabrosti i odvažio se na ovaj romantični čin. Izvadio je 15-karatni dijamantni prsten u obliku kvadrata za koji se procjenjuje da je izdvojio između 1 i 5 milijuna dolara. Nakon što je njegova odabranica rekla 'da', Rodriguez je ovjekovječio trenutak fotografijom ruke na kojoj bliješti prsten i objavio je na društvenim mrežama te izazvao oduševljenje brojnih obožavatelja.