VELIKA SREĆA

Bivši boksački prvak Stjepan Božić i supruga Petra dobili djevojčicu: '3.500 grama i 50 centimetara čiste ljubavi'

15.12.2019 u 19:13

Bionic
Reading

Nekadašnji boksački prvak Stjepan Božić i supruga Petra dobili su svoje prvo zajedničko dijete, djevojčicu, koju su nazvali Emma Katarina

Sretnu vijest objavila je ponosna mama Petra i to nas svom Instagram profilu, gdje je napisala 'Emma 'Katarina... 3,500 grama i 50 centimetara čiste ljubavi'.

Fotografiju kćerkice na Insta Storyju objavio je i Stjepan Božić, uz riječi: 'Stigao nam je anđeo'.

Iza Stjepana Božića su dva propala braka, iz kojih ima troje djece, dok je 35-godišnja Petra bila u braku s kamerunskim nogometašem Patriceom Kwedijem s kojima ima 12-godišnjeg sina.

U prvom braku sa suprugom Angelinom Halambek, Stjepan je dobio dva sina. Angelina i Stjepan u braku su proveli dvanaest godina, a onda se 2010. razveli zbog nepomirljivih razlika.

Nedugo nakon što se razveo od kriminalistice Angeline, upoznao je 16-godina mlađu kozmetičarku Mateu Kranjčec s kojom je ponovno stao pred oltar te dobio kćer. Drugi brak nije potrajao, pa se nakon nešto više od godinu dana ponovno razveo, a onda je upoznao devet godina mlađu ekonomisticu iz Zagreba, Petru Maričić s kojom je u bračnu luku uplovio u veljači ove godine.