DEBORRA-LEE FURNESS

Bivša supruga Hugha Jackmana prekinula šutnju

17.05.2024 u 06:05

Bionic
Reading

Australska glumica Deborra-Lee Furness provela je nevjerojatnih 27 godina u braku s holivudskom zvijezdom Hughom Jackmanom. Otkako su objavili da se razvode, Deborra-Lee odlučila je da o toj temi neće pričati, sve do sada...

U vrtlogu promjena koje joj je život donio nakon što se u rujnu prošle godine razvela od holivudske zvijezde Hugha Jackmana, Deborra-Lee Furness snagu je pronašla u ponovnom oživljavanju svoje glumačke karijere, otkrivši nove planove i projekte.

Tijekom nedavne posebne projekcije u New Yorku za 'Force of Nature: The Dry 2', Deborra-Lee dala je intervju za magazin People, s kojima je podijelila detalje 'svog putovanja' tijekom kojeg je radila na osobnom rastu.

Osvrćući se na lekcije koje je putem naučila, 68-godišnja glumica je rekla: 'Naučila sam da sam jaka i otporna i da smo svi mi dio stalne evolucije.'

  • +2
Deborra-Lee Furness Izvor: Profimedia / Autor: Arturo Holmes / Getty images / Profimedia

Optimistična Australka poradila je na svom osobnom rastu i okrenula novu stranicu života, uživajući u potpunosti u novom životnom poglavlju kojeg je dobila priliku započeti.

Kako je rekla, najveća podrška u povratku na filmska platna, nakon poduže pauze, bila su joj njezina posvojena djeca, sin Oscar i kći Ava: 'Oni me podržavaju i sve moje težnje.' Priznala je i kako su svi iznimno bliski i povezani.

Bivša supruga Hugha Jackmana nedavno je podijelila i svoje ambiciozne planove za karijeru nakon razvoda, a trenutno radi na scenariju s Rebeccom Rigg. Riječ je o projektu kojeg namjerava režirati, ali i glumiti u njemu.