ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

Bankrotirala bivša spajsica: Evo na što je spiskala silne milijune

03.07.2017 u 13:22

Bionic
Reading

Bivša članica grupe Spice Girls Mel B tijekom pjevačke karijere zaradila je milijune, no zbog rastrošnog života koji je živjela sa svojim bivšim suprugom, ponekad i izvan okvira mogućnosti, zarađeni se novac brzo istopio. Evo na kakve je bizarne stvari trošila bivša spajsica

Melanie Brown, poznatija kao Mel B, potrošila je navodno sa svojim bivšim suprugom Stephenom Belafonteom cijelo bogatstvo koje je stekla tijekom karijere.

Otkada je s prijateljicama krenula u pjevačke vode i pokorila svijet te su postale jedna od najpoznatijih ženskih pop grupa 90-ih, Mel je zaradila čak 38 milijuna funti.

Budući da je posljednjih mjeseci u procesu raskida desetogodišnjeg braka, sa suda su procurile informacije kako je slavna pjevačica bankrotirala te da se na njezinu računu nalazi tek nešto više od 700 funti. Luksuzni život koji je živjela tijekom braka sa Stephanom i trošenje bez razmišljanja doveli su do ovakvog stanja.

Mel B - bankrot Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao i svaka žena, voljela je naravno trošiti velike svote novca na dizajnerske krpice. Skupocjene torbice, cipele, odjeća i dijamantni nakit bili su joj svakodnevica.

Shine bright like a diamond,thanks to @richie_nektalov

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

Feeling very blessed today #sydneylifestyle #boatlife #familytime❤️ #nofilterneeded

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

No Mel B je pokazivala i svoju drugu stranu, pa nije štedjela ni pri kupovini automobila, koji su navodno njezina velika strast. U njezinoj garaži tako su se našli Bentley vrijedan 165 tisuća funti, Ferrari te Cadillac Escalade od čak 200 tisuća funti, Range Rover i Mercedes Benz S klase.

Naručila je između ostalog motor po mjeri, sposoban da izdrži metke, eksplozije i napade kemijskog oružja, a koji ju je stajao nevjerojatnih 200.000 funti.

My baby blue eyes #helicopterrideupnorth 🇬🇧

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

Uz slavu i ogromne svote novca na računu, valja imati luksuzan dom, pa je 42-godišnjakinja vlasnica šest milijuna funti vrijedne vile u Los Angelesu, koja između ostalog ima bazen, jacuzzi, teretanu i studio za snimanje.

  • +6
Luksuzni dom Mel B na Hollywood Hillsu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim toga, izdvojila je milijun funti za privatni otočić koji je poklonila za rođendan bivšem suprugu. 

Odvjetnica nekadašnje pjevačica potvrdila je na sudu da Mel B i Stephen već godinama nisu imali dovoljno novca da plate porez državi.

Just discovered these dope glasses in sydney yassssss love this woman @karen_walker

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

Sudski troškovi ovog razvoda također su vrlo visoki, a osim toga, suprug od nje zahtijeva plaćanje alimentacije jer je on nezaposlen.

❤️❤️💋💋

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

Za razliku od njega, Mel još uvijek zarađuje od spajsica, članica je žirija u jednom talent showu pa ima unosan ugovor, a osim toga, ima udio u vlasništvu nekoliko tvrtki, no izgleda kako to nije dovoljno za način života kakvim je navikla živjeti.