KRAJ TRUMPOVE VLADAVINE

Bivša 'prva kći' nije mogla sakriti emocije: Ivanka Trump plakala dok je njezin otac držao govor

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 21.01.2021 09:39
  • Objavljeno 21.01.2021 u 09:29
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ivanka Trump, savjetnica svoga oca, bivšeg predsjednika SAD-a, sa suprugom Jaredom Kushnerom i djecom Arabellom, Josephom i Theodoreom pozdravila se s Donaldom Trumpom i Melanijom prilikom odlaska u Floridu, u kojoj će obitelj Trump živjeti poslije službenog napuštanja Bijele kuće

Miljenica svoga oca nije mogla sakriti emocije pa se rasplakala u jednom trenutku, a kamere su snimile i suze na licu Tiffany Trump, njezine polusestre iz Donaldovog braka s glumicom Marlom Maples.

Članovi obitelji Trump okupili su se kako bi ispratili kontroverznog američkog predsjednika i njegovu suprugu Melaniju na putu za Floridu.

Govore su održali Trump i bivša prva dama, a tuga je bila vidljiva i na licu Ivankine starije braće, Donalda Jr.-a i Erica.

  • +4
  • +1

Ivanka Trump

Izvor: Profimedia / Autor: ALEX EDELMAN / AFP / Profimedia

Kao i uvijek, Ivanka Trump (39), koja se nekad i sama bavila manekenstvom te je pokrenula vlastitu modnu liniju, ponovno je pokazala da dobro zna kako naglasiti svoju vitku figuru noseći bijeli kaput s dvostrukim kopčanjem i crnim obrubima prestižne modne kuće Altuzarra, čija je cijena vrtoglavih 3000 dolara (više od 18 tisuća kuna).

Statement kaput koji je Ivanka kupila još 2017. godine upotpunila je visokom čizmama na petu od brušene kože, naglasivši zavidnu liniju, a točka na 'i' ovog elegantnog dnevnog stajlinga bili su besprijekorna frizura i make up koji je istaknuo njezine oči.

Inače, kako se pisalo, i obitelj Trump-Kushner iz New Yorka seli se na Floridu. Bivši američki predsjednik Donald Trump nakon seljenja iz Bijele kuće živjet će u svojem raskošnom privatnom odmaralištu Mar-a-Lago, a njegova supruga Melania već je ranije bila u potrazi za privatnim školama u kojima će svoje školovanje nastaviti Barron.