SRETNIJA NO IKAD

Bivša misica godinu dana nakon poroda poručila: 'Sve je drugačije'

06.07.2018 u 19:18

Bionic
Reading

Poznata Šibenčanka Maja Cvjetković još prošloga ljets hvalila se svojim trudničkim trbušićem da bi u rujnu na svijet donijela svoje prvo dijete, djevojčicu Vitu. Godinu dana nakon, Maju gledamo kao brižnu majku i suprugu koja poručuje da se u njezinu životu sve promijenilo

Bivša misica Maja Cvjetković početkom rujna prošle godine po prvi je puta postala majka. S dugogodišnjim partnerom s kojim je prošloga ljeta stala pred oltar, Andrijom Kevićem dobila je djevojčicu koju su nazvali Vita.

Nekadašnja manekenka, koju smo inače uglavnom gledali po raznim društvenim događanjima i zabavama, od tada je potpuno promijenila svoje životne navike. Sve je podredila bebici koja je sada centar njezina svijeta.

Dolaskom toplijih dana, Maja je odlučila s malenom otići u rodni kraj gdje rado provodi vrijeme. Na svom profilu na Instagramu lijepa mama objavila je usporednu fotografiju od prije godinu dana kada je još bila trudna i novu kada u naručju drži svoju mezimicu.

'Samo godinu dana kasnije sve je drugačije. Najveća ljubav, Vita', napisala je poznata Dalmatinka i tako dala do znanja da je sretnija no ikada i da u majčinskoj ulozi zaista uživa.

  • +11
Maja Cvjetković Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić