CRESSIDA BONAS

Bivša djevojka princa Harryja krenula stopama Meghan Markle

06.11.2018 u 20:21

Bionic
Reading

Iako su je u većini slučajeva predstavljali tek kao bivšu djevojku princa Harryja i blisku prijateljicu princeza Eugenie i Beatrice, Cressida Bonas može se pohvaliti i osobnim uspjehom. Naime, 29-godišnja Cressida upravo je dobila glavnu ulogu u novoj britanskoj seriji

Zbog svoje veze s princom Harryjem, s kojim je bila od 2012. do 2014. godine, Cressidu Bonas u medijima u većini slučajeva predstavljaju tek kao njegovu bivšu djevojku, no ona je puno više od toga. Baš kao i Harryjeva supruga Meghan Markle, i Cressida je glumica, no, za razliku od vojvotkinje od Sussexa, ona se svoje karijere ne mora odreći.

  • +17
Princ Harry i Cressida Bonas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dapače, Cressida je upravo dobila glavnu ulogu u novoj seriji ITV-a 'The White House Farm Murders'. Riječ je o šestodijelnoj seriji inspiriranoj višestrukim ubojstvom koje se 1985. godine dogodilo u jednom obiteljskom domu u Essexu. Sama Cressida Bonas dobila je ulogu kćeri, a osim nje, u filmu će se pojaviti i glumci iz 'Igre prijestolja', Alfie Allen i Mark Addy koji su tamo glumili Theona Greyjoyja i kralja Roberta Baratheona.

Iako su mnogi tvrdili kako i dalje pati za princom Harryjem, Cressida je sve to demantirala pojavivši se na njegovom vjenčanju s Meghan Markle, na kojem je bila među uzvanicima, a o svemu je čak napisala i osvrt na svojem blogu, no niti jednom rječju nije spomenula svog bivšeg dečka.

Inače, princa Harryja upoznala je preko svojih dugogodišnjih prijateljica, princeza Eugenie i Beatrice.

  • +7
Cressida Bonas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia