BILO JE TO DAVNO

Biste li ih prepoznali? Ovako su domaće zvijezde izgledale kao djeca

23.03.2017 u 11:54

Bionic
Reading

Fotografije poznatih iz djetinjstva redovito razvesele sve one koji vole mozgalice. Vjerojatno mnoge od njih nećete ni prepoznati na prvu, no danas su ovi preslatki klinci popularne i uspješne osobe. Danas svi znamo kako izgledaju, ali znate li kako su izgledali kao djeca?

Iako danas u blistavim izdanjima iskaču iz televizijskih ekrana, od djetinjstva su se znatno promijenili. To su zvijezde današnjice i njihove fotografije iz najmlađih dana. Nerijetko se njima znaju prisjetiti bezbrižnih dana te ih podijeliti na svojim profilima na društvenim mrežama.

Najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković često razveseli i nasmije svoje pratitelje na Instagramu objavljujući svoje fotografije na kojima je preslatka djevojčica koja tada nije ni slutila kakve će rezultate postizati.

Pjevač, kantautor i skladatelj Neno Belan svoje je najranije dane provodio u splitskom kvartu Skalice. 

'Mama kaže da sam kao dijete uvijek nešto pjevušio, i to dobro, pa sam na inicijativu roditelja upisao glazbenu školu. No glazba nije bila moja prva opsesija. U osnovnoj školi to je bio zemljopis. Znao sam glavne gradove svih država na svijetu, a svoj talent prezentirao bih kad bi nam netko došao u goste. Pitali bi me: Ajde, mali, reci nam koji je glavni grad Somalije, a ja bi k'o iz topa odgovorio Mogadishu. Poslije je zemljopis zamijenila biologija, a onda je na red došla glazba', prisjetio se ranije za Večernji list.

I televizijski i radijski voditelj Davor Dretar Drele na Facebooku je sa svojim pratiteljima podijelio fotografiju za koju su mu prijatelji komentirali da je ostao isti. Drele je po roditeljima Zagorac, mama mu je porijeklom oko Krapinskih Toplica, a tata iz Bednje, no on je rođen u Zagrebu.

'Živim nedaleko od bolnice Rebro na koju mi puca pogled s prozora. Išao sam u gimnaziju u Križanićevoj. Kak bi se reklo, tu su me donijeli iz rodilišta u Petrovoj, otud će me jednom i odnijeti', rekao je ranije za ZgMagazin.

Glumica Nela Kocsis svoje prve dane provodila je u rodnom Osijeku.

'Odrastala sam u jednoj zdravoj okolini punoj smijeha i razumijevanja. Živjela sam u zgradi s hrpetinom mojih vršnjaka. Uvijek zaigrani, nestašni, musavi i zaprljani od brojnih igara koje smo smišljali. Kući sam uvijek dolazila u zaprljanoj odjeći i s bar jednom ranom ili modricom više, što je, naravno, izluđivalo moju mamu. Bila sam buntovnica i nastojala sam raditi sve što su radili dečki. Bavila sam se sportom i bila hiperaktivna. Jedina od djevojčica u kvartu mogla sam se popeti na najviše drvo, susjedov kamion (golema hladnjača) i najsnažnije zviždati s dva prsta. Bila sam prava mamina djevojčica', ispričala je za Glas Slavonije.

Glazbenik i skladatelj Rajko Dujmić od malih je nogu znao da će mu glazba jednog dana biti poziv. Kad je imao samo godinu dana, imao je žulj na usnici od usne harmonike. Bio mu je to najdraži poklon za prvi rođendan. Prvu je pjesmu 'Smij se' napisao sa samo 13 godina. Prvi bend osnovao je u šestom osnovne, a u toj je postavio bio i Borislav Škegro.

Više je puta izjavio da nije imao priliku biti razmaženo dijete budući da je s roditeljima živio u skromnim životnim uvjetima.

'Sve sam morao sam steći, nikada mi nitko ništa nije dao. Morao sam raditi i zarađivati za kruh. Od 13. godine počeo sam profesionalno svirati u striptiz baru. Bilo je to ogromno iskustvo za malog dječaka', izjavio je skladatelj.

Već od malih nogu bilo je jasno da će danas televizijski voditelj Dalibor Petko biti dio šoubiznisa. Oduvijek su ga privlačila svjetla pozornice, kamere, glazba. S 11 godina imao je prvi javni nastup u dječjoj emisiji 'Turbo Limach Show' u kojoj je otpjevao hit 'Hajde da ludujemo'.

'Već tada znao da će moj posao jednog dana biti pred publikom, a to sam ostvario kroz voditeljski posao’, kaže Petko kojeg trenutačno gledamo u odličnim transformacijama u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.