pojavljuje se i u showu

Bio je megazvijezda nekadašnje države, žene su uzdisale za njim: Pogledajte koliko se Daniel Popović promijenio od tada

22.09.2022 u 06:24

Bionic
Reading

Većina ne pamti ni lanjsku pjesmu s kojom je Hrvatska bila na Eurosongu, a njegova 'Džuli' rado se sluša već punih 39 godina. S njom je 1983. Daniel Popović osvojio visoko četvrto mjesto na tom popularnom glazbenom natjecanju održanom tada u Münchenu. Pjevač, gitarist, skladatelj, aranžer i tekstopisac i dalje je glazbeno aktivan, a posljednjih godina živi u Sloveniji

U posljednje vrijeme više se pisalo o njegovim privatnim dramama nego o glazbi. Prije dvije godine objavio je dva singla, od kojih je jedan posvetio medicinskom osoblju na prvoj 'borbenoj liniji' kad je riječ o koronavirusu. Tada je Daniel Popović najavio i da piše memoare.

S tri žene ima četvero djece, a trenutno je u petom braku sa slovenskom novinarkom Aleksandrom, s kojom se skrasio u Sloveniji, u mjestu Domžale.

Redovito vježba, a sa suprugom obavezno tri puta tjedno ide na brzo hodanje, najmanje pet kilometara. Kako je izjavio ranije, on i njegova odabranica 'puno razgovaraju, smiju se, pričaju viceve, anegdote i uživaju zajedno'.

Inače, pjevač kojeg su slušale generacije pojavljuje se u novoj sezoni showa 'Ženim sina' Nove TV, u kojoj sudjeluje njegov sin Sebastian iz braka s bivšom manekenkom Sanjom Bjedov.