BRAK NA PRVU

Sin Daniela Popovića ženu svog života traži u reality showu - i to uz majčinu pomoć

13.03.2020 u 12:42

Bionic
Reading

I dok RTL kreće s showom 'Brak na prvu', Nova TV najavljuje i drugu sezonu zabavnog realityja 'Ženim sina'. Među natjecateljima bit će i 33-godišnji Sebastian Popović, sin jedne od najvećih pjevačkih zvijezda nekadašnje države i bivše manekenke Sanje Bjedov Popović

Sebastian Popović, sin popularnog glazbenika Daniela Popovića i Sanje Bjedov Popović, bivše manekenke i modne agentice, ženu svog života u showu će probati pronaći uz pomoć svoje majke. Sebastian navodno voli niske i mršave djevojke s lijepom kosom, a odbiti ga mogu škrtost, sebičnost i beskompromisnost kod djevojaka.

Sebastian je, inače, svoje prve glazbene korake i napravio baš pored oca kojeg je kao dječak pratio na gažama. Svojevremeno se predstavio na Zagrebfestu i Hrvatskom radijskom festivalu, a prošle godine je objavio svoj prvi autorski uradak, singl 'Da s tobom'.

'Sve se svodi na klanove, novac i seks. Ako nisi dio nekog klana, moraš sam protiv sistema. Ako si sam teško je. Ako se prikloniš sistemu lako je, a ja se interesno neću prikloniti', izjavio je ranije. Dodao je kako bi volio nastupiti na Eurosongu kao njegov tata koji je s pjesmom 'Đuli' osvojio visoko četvrto mjesto.

'Jako sam samokritičan, pa sam takav i prema njima', izjavio je Daniel Popović o svojoj djeci koju je dobio sa Sanjom Bjedov. I sam je 2010. sudjelovao u showu 'Farma'.

Podsjetimo, i Daniel uz Sebastiana ima i kćer Isabellu Kim Popović koja se prije deset godina natjecala se u talent showu 'Hrvatska traži zvijezdu'. U međuvremenu je nestala s javne scene i ugasila društvene mreže. Snimila je i jedan singl naziva 'L'Scandal', a kasnije i tu pjesmu uklonila s YouTubea.