IZNENADILA SVE

Bila je zaštitno lice HRT-a, a onda se povukla s ekrana; evo kako danas izgleda Nensi Brlek

01.03.2024 u 09:58

Bionic
Reading

Na sinoćnjem prepartyju Večernjakove ruže u zagrebačkom klubu Kontesa pojavila se i Nensi Brlek, legendarna HRT-ova voditeljica koju već dugo nismo imali prilike vidjeti, a društvo na crvenom tepihu pravili su joj suprug Berislav Blažević i njihova 19-godišnja kći Tereza

Uoči 30. rođendana Večernjakove ruže i dodjele nagrada, koja će se 22. ožujka održati u zagrebačkom HNK-u, sinoć je u klubu Kontesa održan preparty na kojem su prisustvovala i brojna poznata nam televizijska lica.

A ono što je mnoge iznenadilo dolazak je legendarne HRT-ove voditeljice Nensi Brlek (53), koja je odavno male ekrane zamijenila drugim poslom. Svoje znanje, koje je godinama sticala, Nensi Brlek sada dijeli studentima na Fakultetu političkih znanosti.

Odjevena u crnu haljinu i salonke, Nensi Brlek se na crvenom tepihu pojavila u društvu supruga Berislava Blaževića, klavijaturista Parnog valjka, ali i njihove jedinice, 19-godišnje Tereze.

  • +7
Nensi Brlek Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Podsjetimo se, Nensi Brlek karijeru je počela 1994. na HRT-u gdje je vodila prvo Zagrebačku panoramu, da bi 1996. počela s vođenjem i uređivanjem podnevnog Dnevnika. Od 1997. do 2004. vodila je i središnji Dnevnik, a potom i večernje vijesti.

PREPARTY VEČERNJAKOVE RUŽE

Sa stilom: Elegantna Barbara Kolar privlačila poglede u chic kombinaciji

Pogledaj galeriju

Zbog svoje profesionalnosti i savršene dikcije, ali i nevjerojatne simpatičnosti, Nensi je stekla gomilu obožavatelja, a to je potvrdilo i pet Večernjakovih ruža koje je osvajala tijekom godina.

'Bilo mi je šokantno, ali sam se dosta kalila u zagrebačkoj panorami. Dakle to je moja prva stepenica i to je ona neka prirodna stepenica nakon audicije i temelje sam usvojila i prošla sam sve moguće vježbe', prisjetila se za Večernji list svojih početaka.