ŽALILI SE I ETO IM

Big Brother stanare zatočio u kutije

18.05.2011 u 19:46

Bionic
Reading

Neki stanari mislili su da je život u kući život u ograničenom prostoru. Današnji izazov će im sigurno promijeniti percepciju i kuća Velikog brata će im poslije novog zadatka izgledati prostrano i slobodno

Veliki brat je naime, samo dan nakon što su se stanari žalili na mali životni prostor pred sudionike Big Brothera stavio novi izazov. Za svakog je stanara pripremio kutiju iste veličine u koju su se smjestili i u kojoj će do daljnjega živjeti. Na svakoj kutiji se nalazi slika sa stanarom koji je u kutiji.

Boraveći u tako skučenom prostoru stanari će imati dovoljno vremena da razmislite o svemu i pokušaju uživati. Svakih petnaest minuta Veliki brat će provjeravati kako su ukućani. Oni će to potvrđivati mašući maramama provučenim kroz otvore na kutiji. Tko se ne odazove na poziv Velikog brata, bit će diskvalificiran.

Veliki brat će u određenim vremenskim intervalima ukućanima davati kratku pauzu koju smiju iskoristiti kako žele. Ukućani, naravno, mogu normalno komunicirati međusobno.

U svakoj kutiji se nalazi paket za preživljavanje koji pripada stanaru koji je unutra. Najizdržljiviji stanar koji opstane u tako malom i skučenom prostoru je pobjednik. Zadatak je vremenski neograničen. Pobjednik je novi kapetan u kući Velikog brata i dobit će sve njegove privilegije.

Svi ukućani ušli su u kutije i zadatak je počeo.