prije 30 godina

Bezvremenska ljepotica: Monica Belluci pokazala kako je izgledala na početku karijere

18.12.2017 u 10:20

Bionic
Reading

Jedna od najljepših na svijetu, talijanska glumica nerijetko na Instagramu objavljuje fotografije iz prošlosti. Među ostalim, Monica Belluci svojim fanovima je pokazala kako je izgledala prije 30 godina na naslovnici talijanske verzije časopisa Elle

Talijanska diva fotografijom iz vremena kad joj je manekenstvo bilo na prvom mjestu oduševila je pratitelje. Komplimenti na račun njezinog izgleda samo su se nizali.

Monica Belluci je godinama modna ikona i uzor mnogim ženama. Zbog svoje prirodne ljepote očarava gdje god se pojavi, a svoje je tijelo s godinama samo još više zavoljela. 53-godišnja glumica često ističe da se ne boji starenje i smatra da su pedesete godine za 'novi početak'.

Kombinacija savršenog lica i zamamnog tijela Monici Bellucci priskrbila je titulu seks simbola i jedne od najljepših žena na svijetu. 

'Seksepil nije u mladosti i zategnutom tijelu. Starenje se ne može zaustaviti i jednostavno morate prihvatiti to da se koža i tijelo s godinama mijenjaju i biti sretni sami sa sobom', često izjavljuje u svojim intervjuima.

Karijeru je počela kao model s nepunih 16 godina. Iako je imala ambiciju biti pravnica, pa je na Sveučilištu u Perugiji i upisala studij prava, odlučila je potpuno se posvetiti karijeri modela te, kasnije, glumice.

Zanosna Talijanka 2013. razvela se od glumca Vincenta Cassela nakon 14 godina braka i s njim ima dvije kćeri. Svoj privatni život drži strogo u tajnosti, pa je nepoznato to viđa li se s nekime.

  • +6
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia