U 50. GODINI ŽIVOTA

Jennifer Aniston posložilo se sve: Ponovno snima, a riješila je i bračnu krizu

12.02.2018 u 13:54

Bionic
Reading

Iako se donedavno pisalo o velikoj bračnoj krizi koju proživljava s tri godine mlađim suprugom Justinom Therouxom, čini se da je to sada daleko iza njih. Upravo je, kažu, život na dvije adrese pomogao glumcu i Jennifer Aniston da spase svoj brak uoči njezina 49. rođendana

Ovo bi mogla biti godina lijepe glumice Jennifer Aniston - premijeru će doživjeti njezin najnoviji film 'Dumplin', a potpisala je i ugovor za novu televizijsku seriju s Reese Witherspoon.

  • +6
Jennifer Aniston i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No unatoč poprilično ispunjenom rasporedu, Jennifer Aniston, koja je ove nedjelje 11. veljače proslavila 49. rođendan, ponovno je sretna i ispunjena i na privatnom planu.

Ako je vjerovati magazinu People, bračna kriza, koju je proživljavala s tri godine mlađim suprugom Justinom Theoruxom, napokon je završila, a svemu je doprinijela i privremena razdvojenost supružnika.

  • +29
Dom Jennifer Aniston na Bel Airu prije renovacije Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako je otkrio izvor blizak paru, upravo život na odvojenim adresama bio je ključan da shvate koliko znače jedno drugom. 'Napokon su shvatili što je najbolje za njih. Ljubav i poštovanje koje osjećaju jedno za drugoga ne može se mjeriti, a često provode vrijeme odvojeni kako bi učvrstili svoj brak i romansu.'

Jennifer Aniston nedavno je čitatelje Architectural Digesta pustila u svoju novu kuću, vrijednu 127 milijuna kuna.