OBITELJSKA IDILA

Ben Affleck u nikad ozbiljnijoj ljubavi nakon razvoda: Novu djevojku već je upoznao sa svojom djecom

24.05.2020 u 18:07

Bionic
Reading

Ako je suditi po posljednjih nekoliko događaja, Ben Affleck pronašao je svoju novu srodnu dušu. Posljednja tri mjeseca u vezi je s glumicom Anom de Armas, a njihova se ljubav brzo pretvorila u vrlo ozbiljnu romansu. Bivša supruga Jennifer Garner izuzetno je sretna zbog Bena, a Anu su prigrlila i njegova djeca

Trenutak kada će Ben Affleck svoju novu djevojku predstaviti svojoj djeci iz prvog braka samo smo čekali, a onda se i to dogodilo. Holivudski zavodnik pokazao je koliko mu zanosna Kubanka znači te koliko s njom misli ozbiljno.

Već nakon tri mjeseca veze Affleck je svoju odabranicu Anu de Armas predstavio bivšoj supruzi Jennifer Garner te djeci koju s njom dijeli.

Prvi slobodan trenutak nakon što su mjere od zaštite koronavirusa malo popustile, Ben je iskoristio te svoje nasljednike doveo na upoznavanje s Anom. Pala je i prva zajednička šetnja njihovim kvartom Brentwoodom te su izgledali poput prave sretne obitelji. Benova djeca, 14-godišnja Violet, 11-godišnja Seraphina te 8-godišnji sin Samuel rado su se pridružila ugodnoj šetnji sa psima te su svi djelovali vrlo opušteno i prijateljski raspoloženi.

Dali su time jasno do znanja da su zadovoljni očevim izborom, a američki tabloidi pišu da je Garner ponosna zbog svog bivšeg supruga te da mu želi svu sreću u novoj vezi. Nakon šetnje, Ben i ostatak društva uputio se u njegov luksuzan dom, gdje očito provode prvi zajednički vikend. Prvi je ovo puta da nakon razvoda poznati holivudski glumac djecu upoznaje s nekom svojom partnericom.

Prije Ane bio je u dvogodišnjoj vezi s producenticom Lindsay Shookus koju pak nije doveo pred obitelj i prijatelje, a kratko se zabavljao s Playboyevom zečicom Shaunom Sexton zbog koje je ponovno završio na odvikavanju od alkohola.

Okorjeli zavodnik svoje je private problem i borbu s alkoholizmom očito doveo pod kontrolu te mu se posložio i ljubavni život. U lijepoj glumici kubanskih korijena našao je sve što je dugo tražio.

U svega tri mjeseca zajedno su prošli mnogo toga. Bili sun a kratkom romantičnom putovanju u Portoriku i na Kubi, zatim su brzo zajedno uselili kako bi skupa proveli karantenu, a onda su njezin rođendan proslavili u srcu američke pustinje u luksuznom resortu.