NA KUĆNU NJEGU

BB Dražen pušten iz bolnice i vraća se u Hrvatsku

17.05.2011 u 13:18

Bionic
Reading

Stanar Big Brother kuće, Dražen Bogdan, koji je po zadobivenoj ozljedi boravio u klinici na oporavku, vraća se u Hrvatsku

Kao što je poznato, Dražen je ozljedu zadobio tijekom igara kada je nepažnjom pao pored postavljenih strunjača te u jednom trenutku udario u zid Koloseuma.

Po utvrđenoj ozljedi, Draženu je preporučeno strogo mirovanje. Nakon četiri tjedna bolničkog liječenja i deset dana fizikalne terapije te dodatne kontrole kod ortopeda i fizioterapeuta, liječnici su zaključili kako se Dražen u potpunosti oporavio, no daljnjih mjesec dana ne bi trebao imati nikakve sportske aktivnosti.

Sukladno dogovoru s produkcijskom kućom, imajući u vidu da će projekt trajati još mjesec dana te da će kandidati izvršavati razne zadatke, koji će postati zahtjevniji kako se finale bude približavalo, odlučeno je da se Dražen vrati u Hrvatsku.

'Imao sam veliku želju sudjelovati u ovogodišnjoj sezoni Big Brothera. Zaista sam sretan što sam upoznao tako različite kandidate, ali i što sam još bolje upoznao sebe. Zbog nesretnog događaja, morao sam sve podrediti zdravlju, a avanturu života staviti na čekanje. Sada je ipak vrijeme za povratak u Hrvatsku i obitelj koja mi je silno nedostajala cijelo ovo vrijeme. Iskustvo iz kuće Velikog Brata dragocjeno je unatoč tome što zbog objektivnih razloga ne mogu nastaviti s izazovom koji ću pamtiti cijeli život', izjavio je BB Dražen Bogdan