UŽIVA U BLAGDANIMA

Barbara Kolar otvorila sezonu poziranja s ‘tuđim jelkama’

14.12.2021 u 14:16

Bionic
Reading

Na svom Instagram Storyju Barbara Kolar je svoje obožavatelje počastila i svojom novom fotografijom, snimljenom uz nečiju božićnu jelku

Odjevena baš u blagdanskom duhu, omiljena televizijska i radijska voditeljica sjela je na stolac postavljen uz božićnu jelku i spremno pozirala. Fotografiju je potom, na radost svojih vjernih pratitelja, objavila na svom Instagram Storyju i na njoj napisala: 'Sezona poziranja s (tuđim) jelkama'.

Barbara Kolar savršeno se uklopila u atmosferu s fotografije, odjevena u bordo dolčevitu i bordo kariranu dugu suknju, na koju su se savršeno uklopile kožne crne gležnjače s tri remenčića. Kosu je zalizala, nanijela malo šminke, a jedna bordo kuglica, postavljena iza nje na zidu, na prvo je odavala dojam kao da je riječ o naušnici, a ne božićnom ukrasu.

A baš sve oko nje bilo je pomno osmišljeno, stoga ne čudi da se i Barbara odlučila fotografirati na tom mjestu. Oko ukrašene jelke postavljene su tračnice, po kojima 'juri' božićni vlak, a postavljeni su i upakirani poklon, dok cijelu situaciju 'nadzire' veliki jelen. Jelka je postavljena uz prozore, dok na zidu visi još jedan veliki božićni ukras. 

  • +2
Barbara Kolar Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL