ZELENA JOJ PRISTAJE

Je li ovo njezino najbolje izdanje? Barbara Kolar ostavila je sve bez riječi u haljini britanskog brenda

23.04.2022 u 20:58

Bionic
Reading

U večerašnjem showu 'Zvijezde pjevaju' svima je za oko zapelo izdanje voditeljice Barbare Kolar, koja iz emisije u emisiju ima sve bolje stajlinge, a ovim je nadmašila sve dosadašnje

Iako ova nijansa zelene boje, koja bi se nazvala bojom graška, nije baš zahvalna i ne pristaje svima, voditeljici Barbari Kolar pristajala je kao salivena. U večerašnjoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' pojavila se u haljini britanskog brenda Solace London, a riječ je o modelu Lotus Midi.

Dugih rukava i spuštenih, golih ramena, haljina prati liniju tijela i na leđima ima skriveni zatvarač, a posebnost haljini daje zanimljiv detalj sprijeda koji izgleda kao da je haljina vezana te se spušta prema podu.

Haljina laska ženskoj figuri i zapravo savršeno pristaje voditeljici Barbari Kolar koja je njome dodatno istaknula svoju liniju, na kojoj posljednjih mjeseci itekako radi.

  • +6
Barbara Kolar Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook / Zvijezde pjevaju

Čini se kako je mnogima omiljena voditeljica pronašla savršenu formulu za isticanje svoje linije, a to je odabir haljina koje detaljima ističu upravo struk. Slično je bilo i prošle subote kada se pojavila u crnoj haljini u stilu osamdestih s naglašenim ramenima, dijelovima od čipke i strukom naglašenim remenom.

  • +57
Zvijezde pjevaju Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

I dok je u prošloj emisiji kosu raspustila u valovima, ovoga puta ona je bila ispeglana na ravno te je podigla šiške prema iza.