S NJIM JE NAJLAKŠE

Anja Alavanja objavila fotku s najmlađim sinom pa otkrila sve čari ljetovanja s malom djecom

23.06.2021 u 09:38

Bionic
Reading

Ovo će ljeto voditeljica Anja Alavanja itekako pamtiti, a kako i ne bi kada je prije dva i pol mjeseca rodila svoje treće dijete, dječaka kojem su ona i njezin partner Vedran Viljevac nadjenuli kratko ime - Dan

Ljetovanje s troje male djece, jednim devetogodišnjakom, jednim petogodišnjakom i sasvim malom bebom, nije niti najmanje lagan posao i to dobro zna svaki roditelj, a to je potvrdila i voditeljica Anja Alavanja koja je sve čari boravka na moru s velikom obitelji pokazala na Instagramu.

Uz fotografiju na kojoj pozira s najmlađim sinom, dva i pol mjeseca starim Danom, Anja Alavanja je napisala: 'Jedan od većih izazova prve godine bebina života; uvijek i svugdje naći komad hlada (i nadzirati stariju braću koja se kupaju)'.

Nadziranje starije braće uključuje devetogodišnjeg Jakova i petogodišnjeg Ivora, koje je voditeljica dobila tijekom braka s glazbenikom Željkom Romcem, dok je malenog Dana dobila u vezi s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem.

  • +2
Anja Alavanja Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Iako je rodila prije dva i pol mjeseca, Anja Alavanja pokazala je da se već vratila u top formu, a vitku figuru istaknula je jednodijelnim crno-bijelim kupaćim kostimom zanimljivog printa.