POVRATAK U MLADE DANE

Back to school je cool s ovim neodoljivim filmovima s domaćeg streaming servisa

10.09.2022 u 13:14

Bionic
Reading

Donosimo popis filmova koji nas vraćaju u školske i studentske klupe i one najslađe trenutke iz mladosti

Rujan je mjesec vraćanja s godišnjih odmora, početka jeseni – i povratka u školske klupe za djecu i mlade! Djeca i tinejdžeri tek prolaze kroz to veselo razdoblje, dok su ga mnogi već odavno prošli. Pickbox NOW streaming servis donosi popis filmova koji će nas podsjetiti na školsko razdoblje te na kratko vratiti u mlađe dane svojom temom i mjestom radnje.

Pobjednička sezona (The Winning Season)

Volite element sporta u svojim filmova? Onda je ovo pravi odabir za vas! Glavni lik Bill bio je nekada hvaljeni NBA igrač, ali se s vremenom prepustio svakodnevnom alkoholizmu. Nakon godina uspješne sportske karijere radi u lokalnoj zalogajnici, ali onda iznenada dobije priliku za iskupljenje i popravak svih svojih pogrešaka. Ravnatelj obližnje škole koju pohađa njegova kći nudi mu priliku da trenira žensku košarkašku momčad i tako počinje nezaboravna priča smještena u sportsku dvoranu srednje škole.

Šetnja za pamćenje (A Walk to Remember)

Želite filmove gdje likovi pohađaju srednju školu te volite priče o prvim ljubavima? Ova ekranizacija Nicholasa Sparksa je idealan film za vas! Landon Carter kažnjen je nakon tragičnog spleta okolnosti i nude mu se dvije opcije: izbacivanje iz škole ili uključivanje u nekoliko projekata, kao što su dužnost domara i sudjelovanje u školskoj predstavi. Nakon odluke, Landon upoznaje neobičnu Jamie Sullivan koja će mu preokrenuti život naglavačke. Jedna je ovo od najljepših tinejdžerskih ljubavnih priča iz 2000-ih godina.

Dragi Lemon Lima (Dear Lemon Lima)

Trinaestogodišnja Vanessa prekinula je s dečkom Phillipom, a kako bi ga ponovno osvojila odluči pohađati njegovu privatnu školu. Usprkos dobrim namjerama, njezin plan ne pođe kako ga je zamislila. Podsjetite se mladenačkih briga koje su i vas nekad morile, i zbog kojih ste donosili lude odluke!

Lloyd Osvajač (Lloyd the Conqueror)

Za razliku od ostalih filmova, ovdje likovi pohađaju fakultet. Odličan je za sve koji se žele prisjetiti fakultetskih klupa i otkačenih profesora, a ekstremna verzija jednog takvog profesora nalazi se i u ovom filmu! Lloyd, Patrick i Oswald žele popraviti svoj mizerni prosjek i traže od svog profesora još jednu šansu. Međutim, on ima neobičan zadatak: moraju uzeti lažne mačeve i sudjelovati u epskoj igri Demons & Dwarves.