vokalna svestranost

Baby Lasagna ne prestaje zabavljati fanove: Morate čuti kako pjeva Britney Spears

04.04.2024 u 08:43

Bionic
Reading

Vjerojatno nema osobe u Hrvatskoj, koja ne zna tko je Marko Purišić. Glazbenik iz Umaga, poznatiji kao Baby Lasagna, tjednima je u fokusu javnosti, a sad je sve zaintrigirao videom na TikToku

Pripreme su već u punom jeku, Eurosong natjecanje u Švedskoj sve je bliže, a stanje na kladionicama ubrzano se počelo mijenjati. No Baby Lasagna se ne da smesti, nastavlja oduševljavati svoje pratitelje na društvenim mrežama raznim objavama.

'When she leaves for work in the mornin' and you are unemployed AND sad' (Kada ona ujutro odlazi na posao, a ti si nezaposlen i tužan), opisao je najnoviju objavu. Fanove je iznenadio izborom pop hita, ali i svojim pjevačkim sposobnostima. Video je, samo tri sata od objave prikupio preko devet tisuća pregleda i 60 komentara, a javljali su mu se s raznih strana svijeta.

@thebabylasagnaofficial when she leaves for work in the mornin' and you are unemployed AND sad #babylasagna #eurovision #rimtimtagidim ♬ original sound - The Baby Lasagna Official

Komentirao je preokret na kladionicama i opasnog konkurenta - predstavnika Švicarske.

'Iskreno u samom početku nisam bio nešto oduševljen s idejom pred partija, ali evo u krivu sam bio to sada shvaćam jer čim smo došli tamo, upoznali fanove, slikali se s njima stvarno sam shvatio da je to nešto posebno i evo već prvu večer kada je bila parada zastava - kada sam izašao pred Madrid s hrvatskom zastavom i reakcija publike, to vrištanje, ta buka...', rporučio je Baby Lasagna u Dnevniku Nove TV.

na putu za Malmö

Baby Lasagna pokazao kako se priprema za Euroviziju: Svašta se može očekivati

Pogledaj galeriju