ŽENA, A NE ZVIJER

Ava: Nema do seksa sa Željkom

04.05.2013 u 10:27

Bionic
Reading

'Treći tjedan u Big Brotheru bio mi je najljepši. Svatko pametan će znati zašto', rekla je Ava Karabatić. Tada je naime pao seks sa Željkom. A Milić Vukašinović napustio je kuću Velikog Brata

Kakva je situacija u BB kući ako pitate Avu Karabatić? 'Što si podliji i dvoličniji ovdje, to bolje prolaziš. Dobro prolaze i priljepci. Aneta je priljepak Vendi, Slavko i Maja Nikolić isto su bili. Samo jedno ostaje isto: Ava je uvijek glupača', rekla je, a prenosi 24sata

Sustanari su u to vrijeme na dvorištu vikali na Žarka zato što smatraju da nije fer jer ih je sve sabotirao kako bi pobijedio njegov brat. Maja Volk mu je rekla da je nezreo i infantilan te da mu obrazovanje ne vrijedi ništa jer zarađuje za život sudjelujući u reality showovima.

Avu sve to skupa nije smelo. 'Najbolja osoba u kući sam ja jer nitko u kući ne zna kako je od početka biti u lošim uvjetima i gledati kako te osoba koja ti je govorila da te voli šutne čim dođe u kontakt s drugim', rekla je. Kako nije u dobrim odnosima s ostalima, ne može reći tko joj je najgori.

U dijelu emisije koji ide uživo izjavila je da joj je najljepši dio boravka u kući bio treći tjedan, kada se poseksala sa Željkom. 'Žena sam, nisam zvijer', rekla je Ava.

Celebrity Big Brother napustio je Milić Vukašinović, a smatra da je za to odgovorna njegova supruga. 'Mora da je urgirala, valjda se boji da ću početi piti', rekao je Milić.