NEVEN CIGANOVIĆ:

'Ava je nevjerojatno glupa i prefrigana'

07.05.2012 u 06:36

Bionic
Reading

U emisiji uživo 'Survivor: Povratak u civilizaciju' gostovali su Neven Ciganović i Marko Karadžić koji su izbačeni na plemenskom savjetu

Nakon što je glasao za nju, Ava je Marka nazvala najvećim razočaranjem u 'Survivoru' jer ga je smatrala prijateljem, prenosi 24 sata

'Meni je žao što sam glasovao za Avu', rekao je Marko i obrazložio da još uvijek voli lijepu Splićanku. Cigi je, pak, iznio potpuno drukčije mišljenje.

'Ava je izdala cure, sa mnom se dogovarala da glasamo za Milana i rekla da će glasovati za njega. No rekla mi je da je zbog toga moram spomenuti u svojoj kolumni kad se vratim u Hrvatsku. Glupa je cura, nevjerojatno glupa i prefrigana', rekao je Cigi, a Marko se nije složio s njim.

Cigi je otkrio i kako su cure čak krale tijekom nedavnog šopinga. 'Ukrale su keks ili čokoladu. No nije bitno što su ukrale, one to najbolje znaju. Marko je vidio sve', komentirao je Cigi.

Marko je rekao da Cigi ipak nije mrgud i ljenjivac kakvim su ga prikazivali i pohvalio je Aleksandru Grdić. 'Aleks je onakva kakva vidite, iskrena je, ali ovi ostali, ne znam što mogu o tim ljudima reći. Svi su samo bezlična masa koja nema stav', komentirao je političar.

Nakon osvojenog imuniteta s otoka odbačenih poveo je Nevena, što je najteže palo Jeleni koja je komentirala da joj je zabio nož u leđa još u prvoj epizodi. 'Kad god vidim Jelenu, ja se iznerviram', rekao je Marko. Aleks se svima zamjerila i u njihovim očima postala dvolična, tvrdi, tek kada je osvojila osobni imunitet.

'Ona nema veze s dvoličnošću, uvijek kaže što misli', branio je Cigi prijateljicu.

Marko je komentirao svoj odnos odnos s Martinom Vrbos i otkrio da joj od početka nije vjerovao iako mu je Cigi govorio da može. Zaključio je da se ona samo natjecala i da se od nje zbog toga nije moglo očekivati prijateljstvo. 'Glad za pobjedom ili finalom kod nje je bila tako velika da joj nije bilo stalo da zadrži neko prijateljstvo', rekao je Cigi i dodao da mu se nimalo nije sviđao Žaretov odnos prema ženama iako se predstavlja kao šoumen.