TINA VUKOV

Atraktivnu Riječanku rijetko viđamo u javnosti nakon prekida s Lukom Rajićem

14.10.2019 u 12:52

Bionic
Reading

Već neko vrijeme riječka glazbenica kao da je u medijskoj ilegali. Nekoliko puta najavljivalo se da se planira vratiti na glazbenu scenu nakon što je njezina karijera bila na vrhuncu, no odjednom je nestala. No Tina Vukov danas nastupa na pomno odabranim manifestacijama, a na društvenim mrežama rijetko se oglašava

Prvi put se na sceni pojavila kad joj je bilo samo 16 godina, kada su svi hvalili njezin glas i talent. Veliki Arsen Dedić joj je ponudio i suradnju, pa su on i Tina Vukov snimili duet 'Vraćam se'. Slovila je za veliku glazbenu nadu, a onda se povukla. Povremeno se pojavi na društvenim mrežama te objavljuje videa u kojima prepjevava glazbene klasike što ih obrađuje na svoj način, potvrđujući svoj veliki talent, a nerijetko i kakvu fotografiju iz privatnog života, kao što je to učinila prije nekoliko dana.

View this post on Instagram

The amount of vanity here

A post shared by Tina Vukov (@tina_vukov) on

O njoj se posljednji put intenzivnije pisalo tijekom i nakon njezine romanse s Lukom Rajićem. Prije četiri godine mnoge je iznenadila informacija da je mlada pjevačica u vezi s dvostruko starijim poduzetnikom, jednim od najbogatijih Hrvata.

Veza s imućnim Rajićem nije potrajala, a prekinuli su nakon nekoliko mjeseci. Otad se Tina, čini se, povukla u svoj privatni svijet. Nakon toga o njoj se pisalo kad je na modnoj manifestaciji viđena u društvu Bojana Aleksovskog, mladog glazbenika iz Požege makedonskog podrijetla, za kojeg se nagađalo da joj je novi dečko.

Tina danas nastupa na pomno odabranim projektima i manifestacijama. U kolovozu se, baš kao i godinu ranije, tako pojavila na Večerima dalmatinske šansone.