U OSKUDNOM IZDANJU

Atmosfera je bila mlaka dok nije stigla Lidija Bačić i zapalila pozornicu

09.06.2018 u 20:06

Bionic
Reading

Prva večer CMC festivala na vodičkoj rivi protekla je veselo, ali kada se pojavila Lidija Bačić svi ostali su pali u drugi plan. Atraktivna pjevačica izašla je na scenu u izazovnom izdanju na koje nitko nije ostao ravnodušnim

Iako je Nives Celzijus podigla dosta prašine nakon što se pojavila u tijesnom kombinezonu koji je jedva obuzdao njezine bujne obline, pjevačica je dobila opaku konkurenciju. Na pozornici CMC festivala u Vodicama pojavila se Lidija Bačić, po mnogima jedna od najatraktivnijih žena s estrade i podigla atmosferu u nebesa.

Atraktivna Splićanka ostala je dosljedna svojim provokativnim stajlinzima koje i inače odabire za javne nastupe, zapjevavši na pozornici u minijaturnim vrućim hlačicama i crop topu vojničkog uzorka koji je u prvi plan stavio njezine zanosne obline. Još kada je u takvom izdanju krenula skakati po pozornici, sreći muškog dijela publike nije bilo kraja.

  • +10
Lidija Bačić Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Nešto ranije istog dana održana je i konferencija za medije CMC festivala na kojoj su predstavljena nova izdanja i CD-i, između ostalog i onaj grupe Colonije 'Nova era'. Colonia se novim albumom, nakon punih 10 godina, u diskografskom smislu, vratila i svojim korijenima, svom prepoznatljivom zvuku s početka karijere, a konferanciji su prisustvovali i Mia Dimšić, Domenica, Lidija Bačić, Zlatko Pejakovi', Mladen Grdovi', Jasmin Stavros, Željko Bebek, Rajko Dujmić i Dalibor Petko.

  • +9
Poznati u Vodicama uoči CMC festivala Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL