jako se kaje

Arnold Schwarzenegger otkrio svoju najveću životnu pogrešku

03.11.2017 u 13:12

Bionic
Reading

Američki glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger šest godina nakon razvoda od dugogodišnje supruge Marije Shriver, koju je prevario s kućnom pomoćnicom te iz te izvanbračne avanture dobio sina, priznaje kako mu je to bila jedna od najvećih grešaka u životu

Iako je već nekoliko puta javno uputio ispriku svojoj bivšoj supruzi Mariji Shriver, s kojom je tijekom 25-godišnjeg braka dobio četvero djece, Arnold Schwarzenegger još uvijek se jako kaje zbog načina na koji ju je povrijedio.

'Ne trebam puno razmišljati kako bih shvatio da je to bila velika pogreška', rekao je poznati snagator i zvijezda akcijskih filmova tijekom svog razgovora s novinarima televizije Fox.

Naime, kako se 2011. doznalo, glumac je godinama varao suprugu s kućnom pomoćnicom Mildred Baena u njihovu zajedničku domu, a iz te veze ima i izvanbračnog sina Josepha.

  • +4
Arnold Schwarzenegger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što je afera procurila napustila ga je i supruga Maria te predala papire za razvod. Prevarena Shriver, inače novinarka po struci, zamolila je tada medije za razumijevanje i poštivanje njezine privatnosti.

'Ovo je bolno razdoblje, stoga kao majka, koja je zabrinuta za svoju djecu, molim sve za razumijevanje. Voljela bih da poštujete moju privatnost dok se pokušavamo oporaviti i zacijeliti svoje rane', rekla je u svibnju 2011. bivša supruga slavnog holivudskog glumca.

Arnold je ubrzo i javno priznao kako je svjestan onoga što je napravio. 'Razumijem i zaslužujem osjećaj bijesa i razočaranja među mojim prijateljima i obitelji', rekao je tada, a i tijekom svih ovih šest godina često je naglašavao kako žali zbog svojih postupaka.

Inače, danas 70-godišnjak uživa u sretnoj vezi s 28 godina mlađom djevojkom Heather Milligan. Par se upoznao 2013., samo dvije godine nakon skandala koja je razorio njegovu obitelj. Razlika u godinama nije se pokazala kobnom jer su već četiri godine nerazdvojni, a često ih se može vidjeti i u Austriji, odakle je rodom ovaj poznati holivudski snagator.