ROMANTIČNA GESTA

Antonio Banderas sa samozatajnom bankaricom u krevetu je proslavio osmu godišnjicu veze

20.05.2022 u 23:09

Bionic
Reading

Holivudski zavodnik španjolskog porijekla posljednjih osam godina ljubi bankaricu Nicole Kimpel i ne krije da je u njoj pronašao sve što je ikada tražio

Glumac Antonio Banderas i njegova djevojka Nicole Kimpel proslavili su svoju osmu godišnjicu ljubavi, a tim povodom španjolski je zavodnik pripremio romantično iznenađenje svojoj voljenoj.

Glumac i investicijska bankarica godišnjicu su obilježili u krevetu u ogrtačima i okruženi crvenim balonima, a fotografiju je s milijunima podijelio upravo Banderas.

'Osam godina zajedno. Uživao sam u svakoj sekundi', poručio joj je.

Antonio i Nicole upoznali su se na filmskom festivalu u Cannesu 2014. godine. Iako je kemija između njih dvoje bila trenutna, nisu mogli započeti vezu jer je glumac upravo bio u procesu razvoda od glumice Melanie Griffith.

S nizozemskom savjetnicom za ulaganja, koja je 21 godinu mlađa od njega, Banderas je stupio u čvrstu vezu nakon propasti svog drugog braka, koji je službeno okončan 2015. godine. Sa 64-godišnjom Melanie Griffith, s kojom je u braku proveo 18 godina, Banderas je ostao u bliskim odnosima, a zajedno dijele 25-godišnju kćer Stellu.

Holivudski glumac nedavno je otkrio da mu je Nicole spasila život kad je 2017. godine osjetio simptome srčanog udara. 'Mučila ju je tada glavobolja, a kako nismo imali ništa u kući otišla je kupiti lijek protiv bolova ili nešto slično. Jedino što je pronašla bio je aspirin, i to najjači, mislim od 5 miligrama. Sljedećega jutra osjetio sam simptome i bio svjestan što se događa, a ona mi je stavila aspirin pod jezik i tako mi spasila život', otkrio je Banderas gostujući kod Jimmyja Kimmela i dodao kako je dobivši drugu priliku neke stvari u životu od tada primijenio.

Glumac od tada ne pije alkohol, a prestao je i pušiti, nazvavši tu nezdravu naviku 'vjerojatno jednom od najglupljih stvari koje je ikada učinio u životu'.

'Imao sam jako puno sreće, jer vas srčani udar može ubiti tek tako. Na neki čudan način, doživljavanje srčanog udara je jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u životu', rekao je Banderas priznajući svoje pogreške nezdravim načinom života.