senzacionalna figura

Antonija Mišura pojavila se u bikiniju pa joj poručili: 'Izgledaš vrh'

07.07.2022 u 21:04

Bionic
Reading

Naša umirovljena sportašica Antonija Mišura, koju su mediji svojedobno prozvali jednom od najljepših košarkašica svijeta uspjela je ponovno oduševiti čitavu vojsku obožavatelja na društvenim mrežama, a sve zbog fotografije u bikiniju

Šibenčanka Antonija Mišura izazvala je pravu pomutnju na društvenim mrežama, objavivši fotografiju sa svog ljetnog godišnjeg odmora. Spremno je pozirala u bikiniju koji je istaknuo njezinu dobro poznatu figuru.

Zebra, trendi uzorak kupaćeg kostima na zgodnoj bivšoj košarkašici stajao je kao saliven, a do izražaja je došao ravan, istreniran trbuh te duge vitke noge. Lijepa sportašica, majka dvoje djece naprosto je oduševila svojim izgledom.

Inače, nakon sportske karijere Antonija se posvetila obitelji, a sa suprugom Markom Sandrićem s kojim je u braku sedam godina, dobila je dvoje djece. Zajedno imaju kćerkicu Taru i sina Noela.

Djeca su centar njezina svijeta, pa često na Instagramu objavljuje kako provodi vrijeme s mališanima.

Osim toga, poznato je da je velika zaljubljenica u modu i trendove pa nas obavještava kako se kroz sezone odijeva i kombinira vruće modne hit komade.