OMILJENO TV LICE

Antonija Blaće uoči novog izdanja showa 'Zvijezde': 'I stina Huljić je proplakao'

04.05.2019 u 19:20

Bionic
Reading

Glazbeni show 'Zvijezde – ljetni hit' večeras kreće s prikazivanjem na RTL-u, a ni ovoga puta neće nedostajati osebujnih natjecatelja i to ne samo iz naše države već i onih 'preko bare'. A i ovaj put će ponovo gledatelje svojom simpatičnošću osvajati voditeljica Antonija Blaće. Glazba joj je velika strast, glazbeni formati već odavno dobro poznat teren, a uoči početka emisije za tportal je otkrila djelić onoga što će se moći vidjeti u showu

''Zvijezde' sam odradila prvu sezonu, pratila u drugoj sezoni Petru, evo sad ljetni hit prije ljeta da nađemo. Treme ima sve manje, više je to uzbuđenje! A u novoj sezoni mogu obećati neke stvarno jako dobre i karizmatične izvođače i naravno žiri u punom sjaju! Što da vam kažem, i stina Huljić je proplakao', rekla nam je Antonija Blaće.

Uz omiljenu televizijsku voditeljicu i peteročlani žiri, kojeg čine Tonči Huljić, Petar Grašo, Nina Badrić, Branko Đurić i Andrea Andrassy na projektu radi 150 ljudi, snima se s 18 kamera, u studiju od 1200 kvadrata.

Iza Antonije Blaće je veliki broj velikih i različitih televizijskih formata u kojima se okušala kao voditeljica, ali i producentica, te pokazala da se u svima njima odlično snalazi. Kako je sama izjavila, dosad je vodila 'sve moguće i nemoguće', a u svom poslu istinski uživa.

Izvor: Društvene mreže
  • +9
Antonija Blaće Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL