NOVI HOBI

Antonija Blaće u karanteni je našla novu zanimaciju, a sada se pohvalila i rezultatima

27.10.2020 u 15:37

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica Antonija Blaće ima novi hobi koji joj, unatoč skeptičnom promišljanju, ide kao od šale. Poznata Šibenčanka još je u proljeće posadila sadnice raznog povrća, u čijim plodovima sada uživa

Karantena i višak vremena za neke aktivnosti koje do sada nismo stizali, natjerali su Antoniju Blaće da se prije nekoliko mjeseci odvaži na sadnju svog balkonskog vrta u centru Zagreba.

Iako je mislila da od njezina hobija neće biti ništa, Antonija Blaće vratila se ovih dana u stan s košarom punom plodova zemlje. Iz njezinih sadnica povrća sada su izrasli veliki i zdravo plodovi spremni za kuhinju.

'Hvala Bogu pa je Priroda darežljiva i kad nemamo pojma o uzgoju povrća’, napisala je poznata RTL-ovka ispod niza svojih fotografija koje je potom objavila na službenom Instagram profilu.

Domaća blitva, razne tikve, peršin i ostalo začinsko bilje, cikla, papričice, mrkva i celer ono su čim se Antonija pohvalila pri povratku iz berbe. Potom se slavna voditeljica sretna uputila u kuhinju i bacila na spremanje novog obroka s namirnicama iz vlastitog vrta. ‘Znam da sam dosadna, ali je nemrem sebi doć da jedem što iskopam i poberem’, napisala je porom Blaće ispod fotografije na kojoj je pokazala rezultat svog jela s povrćem.