pohvalila se

Antonija Blaće posvetila Oršiću objavu pa se ugodno iznenadila: 'Nije mi vrag dao mira, išla sam vidjeti je li mi lajk'o post'

29.06.2021 u 11:58

Bionic
Reading

Voditeljica i producentica Antonija Blaće jedna je od najvatrenijih navijačica naše nogometne reprezentacije. I u ponedjeljak poslijepodne bila je uz male ekrane, a nakon utakmice Hrvatske protiv Španjolske objavila je fotografiju Mislava Oršića i pohvalila ga u opisu. Danas je svijetu obznanila kako njezina objava nije prošla nezamijećeno

Nema tko nije pratio jučerašnju utakmicu, a među navijačima ispred malih ekrana i ovaj put je bila Antonija Blaće. Nakon utakmice posvetila je svoju objavu Mislavu Oršiću koji je ušao u 66. minuti umjesto Rebića, a u završnici je postao prvi igrač koji je kao zamjena zabio i asistirao za Hrvatsku u utakmici europskih i svjetskih prvenstava.

'Prvo sam stavila samo story, ali Oršić je za feed i neka tu stoji. I neka se vidi i neka se zna', glasi objava Antonije Blaće nakon tekme, a prije toga je fotografiju nogometnog reprezentativca objavila na Instagram storyju uz emotikone srca.

A onda je uslijedila nogometaševa reakcija koja je Antoniju posebno razveselila.

'Nije mi vrag dao mira, išla sam vidjeti jel mi Oršić lajk'o post', napisala je na Instagram storyju. U narednoj objavi na storyju se pohvalila kako dobila njegov lajk te mu poslala još jednu poruku. 'Hvala za lajk i grande hvala za tekmu. Nema ljepše nego kad je poraz, a ipak netko ispadne car', poručila je Šibenčanka uz emotikon srca.