NA ZAGREBAČKOJ ŠPICI

Ante Ramljak ne skriva ljubav: U šetnji s djevojkom Nikolinom

21.10.2017 u 17:39

Bionic
Reading

Trenutno prvi čovjek Agrokora, vladin povjerenik Ante Ramljak sunčano subotnje prijepodne proveo je u šetnji zagrebačkom špicom i to u društvu svoje djevojke, atraktivne Splićanke Nikoline Marasović

Ante Ramljak ne govori o svom privatnom životu, no ni ne skriva ljubav. Poznato je da markantni Dalmatinac već neko vrijeme ljubi atraktivnu Splićanku, Nikolinu Marasović.

Par je prvi poput snimljen  na popularnom splitskom kupalištu Jadran, a viđeni su zajedno i tijekom ljeta u Šibeniku na koncertu. Subotnje prijepodne par je proveo u društvu djece, u šetnji zagrebačkom špicom, a Ramljakova odabranica pozornost je plijenila vitkom figurom.

  • +2
Ante Ramljak u šetnji gradom u društvu Nikoline Marasović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Vladin povjerenik za Agrokor otac je troje djece iz braka s dječjom spisateljicom i bivšom TV voditeljicom Ozanom Ramljak, koja je danas u vezi s redateljem Zrinkom Ogrestom

Ante Ramljak na plaži Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

Nakon razvoda tri je godine bio u vezi s HTV-ovom voditeljicom i urednicom Tončicom Čeljuskom, a zadnjih godinu dana ljubi  Splićanku Nikolinu.

Tončica Čeljuska Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadić

Atraktivna brineta je također rastavljena, a iz braka sa sinom pokojnog splitskog kantautora Tome Bebića, Goranom Bebićem Patkom, ima sina.

  • +43
Sva lica Ante Ramljaka Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic