SVE ZA ULOGU

Anne Hathaway nabacila kilograme pa iskoristila Instagram za obračun s hejterima

09.04.2018 u 12:41

Bionic
Reading

Holivudski glumci učinit će sve kako bi se što bolje pripremili za ulogu, a to je sada potvrdila i Anne Hathaway, koja trenutno, uz pomoć stručnjaka, 'nabacuje' kilograme kako bi bila izgledom što bliža liku kojeg će utjeloviti. Upravo zbog kilograma, koje će nakupiti, glumica je odlučila odmah javno 'začepiti' usta svima onima koji će je zbog njezina izgleda prozivati

'Ovo je poruka svima onima koji će me prozivati i nazivati debelom u sljedećim mjesecima. Nije riječ o meni, o vama je', napisala je na svom Instagram profilu holivudska glumica Anne Hathaway, uz video na kojem vježba i 'nabija' kilograme za novu ulogu, a kojim želi 'začepiti' usta svima koji vrijeđaju ljude s viškom kilograma.

Na snimljenom, ubrzanom videu, može se vidjeti slavna glumica kako naporno trenira uz pomoć osobnog trenera, ali i cijele plejade ljudi. No, njezina poruka nije naišla na odobravanje sviju. Tako je jedan od pratitelja poručio glumici:

'Što se događa s našim društvom da netko tko je zdrav i u formi mora objavljivati ovako nešto i samog sebe opravdavti? Ovakve me stvari uzrujavaju. Drago mi je da nisam slavna osoba i da se ne moram s ovakvim stvarima boriti.'

  • +16
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovim svojim potezom Anne Hathaway samo je nastavila niz, koji su prije nje pokrenule Rihanna i Amy Schumer, upravo objavama na Instagramu, kojima se obračunavaju s tabloidima koji posljednjih godina 'seciraju' tijela slavnih glumica i pjevačica.

  • +13
Novi dom Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia