NE MOŽE ŠUTJETI

Anna Wintour se pokazala u izdanju u kakvom je još nismo vidjeli, ali i žestoko se obrušila na Trumpa

28.04.2020 u 12:52

Bionic
Reading

Urednica američkog modnog magazine Vogue, poput brojnih je Amerikanaca ostala užasnuta riječima predsjednika Donalda Trumpa. Njegov prijedlog o ubrizgavanju dezinficijensa u ljudsko tijelo zgrozio je naciju, znanstvenike, zdravstveni sektor, ali i brojne druge pojedince koji očito više nemaju namjeru šutjeti

Prijedlog američkog predsjednika Donalda Trumpa koji je izložio prije nekoliko dana, a koji uključuje da bi se protiv koronavirusa moglo boriti ubrizgavanjem dezinficijensa u tijelo, mnoge je ostavio u šoku. Suludu ideju sada je javno odlučila iskritizirati moćna urednica modnog magazine Vogue, Anna Wintour.

‘Mislim da smo se svi polako pomirili sa situacijom i ne živimo u zabludi da će se život samo tako vratiti u normalu. Osim našeg predsjednika koji smatra da trebamo isprobati ubrizgavanje dezinficijensa u kombinaciji s toplim vremenom i puno sunca. Njemu poručujem da prvi to isproba! Naša industrija se poput mnogih bori s teškim gubicima i tako će biti još neko vrijeme. Baš kako brojni znanstvenici kažu, virus neće nestati tek tako’, poručila je 70- godišnja Wintour.

Najmoćnija žena modnog biznisa i sama se privikava na novonastalu situaciju najbolje što može. Pokazala nam je tako svoju novu stranu, do sada neviđenu. Modu je stavila na čekanje, a posvetila se sportu te joj je očuvanje zdravlja sada prioritet.

  • +5
Anna Wintour Izvor: EPA / Autor: SALVATORE DI NOLFI

Na službenom Instagram profilu magazine Vogue objavljena je njezina fotografija u sportskom izdanju, što nikada u proteklih nekoliko desetljeća koliko je na modnoj sceni nismo imali prilike vidjeti. Dok trči po šumi nedaleko od svoje kuće na Long Islandu, Wintour poručuje pratiteljima:

‘Baš poput vas, i ja maštam o povratku u život kakav smo poznavali. No, kada će to biti i kako će to točno izgledati?’

Osim što je žestoko iskritizirala aktualnog predsjednika, Wintour je poručila je da krajnje vrijeme da SAD izabere novo vodstvo. Time je jasno dala do znanja da njezin glas odlazi demokratskom predsjedničkom kandidatu Joeu Bidenu.