LANA RADELJAK

Anja Šovagović Despot otkrila u kakvu je ljepoticu izrasla kći Ene Begović

16.08.2023 u 09:56

Bionic
Reading

Prošle su duge 23 godine od tragične smrti jedne od najboljih i najljepših hrvatskih glumica, Ene Begović, a za godišnjicu smrti na Braču se okupila njezina obitelj, ali i prijatelji s kojima je bila bliska

'U srcima s Enom na Velu Gospu supetarsku', stoji u opisu fotografije koju je na Instagramu objavila glumica Anja Šovagović Despot, obilježivši na taj način duge 23 godine otkako je u prometnoj nesreći upravo na otoku Braču izgubila život Ena Begović.

Povodom godišnjice smrti na Braču su se okupili članovi obitelji Radeljak, predvođeni Eninom jedinicom Lanom Radeljak, a koja je slika i prilika pokojne majke i ona bi zasigurno bila ponosna na nju.

Lana je pozirala s maminom prijateljicom odjevena u bijelu haljinu preko koje je imala bijeli sako, a osmijeh na njezinom licu tako neodoljivo podsjeća na Enu Begović.

  • +2
Anja Šovagović Despot Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Ispod fotografije se oglasio i Lanin otac Josip Radeljak, napisavši: 'Uvijek je s nama.' Na Instagram Storyju Šovagović Despot stavila je i fotografiju snimljenu ispred tamošnje crkve, a na kojoj se, uz nju, Lanu i Josipa Radeljaka, nalazi i Radeljakov sin Leo sa suprugom i djetetom.