delikatese, glazba i darovi

Idila u intimi doma: Anja Šovagović Despot u slavljeničkom raspoloženju

03.04.2023 u 18:43

Bionic
Reading

Hrvatska glumačka diva Anja Šovagović Despot nedavno se pohvalila slavljima rođendana sina Josipa i kćeri Ane, a sada je u krugu obitelji i prijatelja uživala u proslavi svog 60. rođendana

Glumačka diva Anja Šovagović Despot sa svojim je obožavateljima na društvenim mrežama podijelila video u kojem je prikazala vesele trenutke s proslave svog rođendana u intimi doma.

Slavna glumica vidno je uživala u rođendanskom slavlju u krugu obitelji i prijatelja, a koliko je fešta bila dobra pokazuje i dobra glazba, obilje delikatesa, ukusnih slastica, vrsnih vina i, naravno, predivnih darova za slavljenicu.

Slavlje je bilo posebno veselo i zato što se obilježavao njen 'okrugli' 60. rođendan. Glumica se nedavno pohvalila i videom slavlja rođendana sina Josipa, inače studenta komparativne književnosti na Filozofskom fakultetu, kojem su priredili pravi obiteljski party.

Koliko voli obiteljska rođendanska slavlja, mogli smo se uvjeriti i početkom godine kada je 29. rođendan kćeri Ane proslavila sa suprugom Draganom Despotom, s kojim je u braku već 36 godina, te njenim bratom Josipom.

  • +3
Anja Šovagović Despot Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ana je tada rekla da je od majke 'naslijedila smisao za humor, empatiju te njezinu težnju ka perfekcionizmu', a od oca 'staloženost i neku vrstu skromnosti' te da su njena 'kreativnost i strast za umjetnošću došle su kao kombinacija njihovih osobnosti'.